Fysiurgisk Massage: Effektiv dybdegående massage

 

Har du brug for en effektiv massage er fysiurgisk massage et godt valg. jeg har hjulpet mange klienter, både sportsfolk men også helt almindelige mennesker, der havde problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader.

Fysiurgisk massage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen, så har du for eksempel syre og affaldsstof ophobninger i benene efter løb, eller spænde myoser i nakke og skulder, er det en god massage.

Desuden kombinere jeg den fysiurgisk massage med trikkerpunktsmassage. Du vil opleve at det er en massage der løsner godt op og er yderst effektiv.

"jeg tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den"

Hvad kan fysiurgisk massage gøre for dig?

 

  • Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne..... Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med et bedre flow.
  • Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af... Udover at strække og opvarme væv, udløser massagen også smertestillende stoffer som endofin.
  • Generel stivhed i muskulatur og led... Når vævet bliver smidiggjort, og musklerne mere afslappede, forsvinder "stramheden".
  • Ømme muskler og smerter... Spændt muskulatur, myoser, overbelastninger mm. Gør ondt, slip af med det

Hvordan virker fysiurgisk massage?

Den dybe massage du får, hjælper kroppen med at pumpe "brugt" blod ud af muskulaturen, ved at hjælpe venepumperne. På samme måde hjælper det også lymfesystemet. Det er derfor man generalt bør massere i retning af hjertet. Desuden skaber massagen også friktion hvilket, sammen med den større blodcirkulation, giver varme, og når kroppen bliver varm udvides blodkarrene, hvilket igen hjælper kroppen med bedre flow.

Når vi strækker og trækker i vævet, har det en god lindrende og smidiggørende effekt. Det er blandt andet rigtigt godt for fodboldtspillere og løbere med meget stramme muskelfascier og stramme sener.

Jeg arbejder meget med tryk på trikkerpunkter, hvilket er punkter i musklerne, som kan være ekstra ømme når de er aktive, men kan være effektive at få behandlet. Mange af mine klienter har stor gavn af at blive behandlet med tryk på disse punkter.