Firmamassage

Mangler i et skud god energi på arbejdspladsen? Så er jeg klar til at give en hånd.

Få nyt liv i jeres virksomhed med firmamassage til gavn for alle.

Du kender det sikkert; ømme spændte muskler i skulder og ryg, stiv nakke, træthed og måske hovedpine.

Man kan hurtigt glemme at passe på sig selv med et travlt liv både ude og hjemme. Det dræner og går ud over koncentration og søvn, når musklerne spænder, og er det rigtigt slemt kan en hovedpine hurtigt udvikle sig til en sygemelding.

Hvorfor ikke lave en attrativ og fleksibel aftale om firmamassage med mig, så kan jeg hjælpe jer, med at passe jeres krop, imens i koncentrerer jer om det i er bedst til!

 

Hvorfor vælge firmamassage hos mig?

Fordi jeg vil gøre vores bedste for at give jer en perfekt oplevelse.

jeg levere en top professionel service og behandling, og har en relevante og professionel uddanelse bag mig, som massør, idrætsskadeterapeut og columnaterapeut.

Det praktiske.

 • Jeg medbringer briks og massageolie.
 • Jeg skal bare bruge et lille lokale (evt omklædningsrum).
 • I skal medbringe lagen og håndklæde.

​Husk at i også kan benytte firmamassage til enkelte events eller personaledage. I kontakter mig bare for et godt tilbud.

 

Få firmamassage skræddersyet til jeres behov.

Ønsker i en aftale om firmamassage?

Jeg er altid med på en så fleksibel massage ordning som muligt.

 

Jeg ved at der er mange virksomheder, hvor det kan være svært at få en massagedag til at passe ind i en travl kalender, så er en fast ordning ikke noget for jer, kan vi altid lave en aftale fra gang til gang.

Betaling kan ske på 2 måder. Den nemmeste er at jeg sender regningen til jeres firma, og i ordner det indbyrdes, hvis firmaet ikke vil påtage sig det arbejde i betale med mobilepay, swipp eller kontant (lige penge), det koster  225 kr for en halv times massage.

Det kan være en god ide at snakke med den regnskabsansvarlige så i ved hvordan  i gør det bedst for jer selv. Der kan eksempelvis være muglighed for fradrag.

 

Hvorfor bør man overveje firmamassage?

Der kan være mange forskellige grunde til at tilbyde massage til ansatte. Uanset om det er en løbende massageordning eller om det er et enkeltstående tilbud, er her nogle gode grunde til at få massage på arbejdepladsen:

 1. Glade og tilfredse medarbejdere er guld værd.
 2. Færre sygedage og reducering af arbejdsskader.
 3. Belønne når medarbejdere har ydet en god indsats.
 4. Godt arbejdsmiljø - selv google tilbyder firmamassage til ansatte.

Typiske symptomer og arbejdsskader som kan afhjælpes med firmamassage:

 • Musearm
 • Hovedpine
 • Seneskedehindebetændelse.
 • Skulderproblemer.
 • Nakke smerter og stivhed.
 • Lændesmerter.
 • Træthed, stress og dårlig søvn.

Oplever i at mange ansatte har problemer, som kunne være arbejdsrelateret, kan det være en god ide at få en ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen.

Jeg sidder klar til at svare på spørsmål og sende tilbud, så tøv ikke med at skrive en mail med lidt oplysninger om jer og hvad i søger. så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Mvh. Thomas Tolstrup MT