Graviditetsmassage

Graviditetsmassage til gavn for dig og dit barn

Nyd en dejlig, lindrende graviditetsmassage på et behagelig graviditetsleje.

Kroppen kan nemt blive udfordret når du er gravid, så en dejlig graviditetsnassage, hvor du ligger og slapper af imens din krop bliver plejet, gør underværker.

"Mange gravide benytter sig af graviditetsmassage når maven vokser. Det der gavner dig, gavner dit barn."

Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder og spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer, men mange vælger også en time på briksen simpelthen for at gøre noget ekstra godt for sig selv. 

Som gravid er man ofte lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for mig at du føler at du er i trygge rammer.

Hvordan foregår en graviditetsmassage?

Mit leje er lavet således at der er hul til maven således at trykket på fostret er minimalt, desuden er der ugså udskæringer til barmen,  således at den heller bliver mast, så kan du slappe bedre af under massagen. Du vil blive tildækket med lagen og håndklæde så du hverken skal føle dig blufærdig eller kold.

Jeg bestræber mig på at hjælpe dig med de problematikker du måtte have, og sætter typisk lidt ekstra tid af til behandlingen.

Hvornår kan du få graviditetsmassage?

I princippet kan du få massage stortset hvornår det skal være. Der skal stærke kontraindikationer til før det anbefales at unlade massage som gravid. Det kan være bækkenløsning, feber eller anden sygdom, og er du i tvivl om du bør undlade at få massage, så kontakt først din læge. Selv indenfor jordemoderfaget er graviditetsmassage en anerkendt del af tilbud til gravide.

Det kan tilføjes at jeg modtager gravide klienter i alle stadier af graviditeten, og nogle nyder at få massage så tæt på fødslen som muligt, da massage kan være en god hjælp til at kroppen nemmere kan slappe af, når det er blevet tid. Jge har hørt fra mange at graviditetsmasssage giver en nemmere fødsel da kroppen er mere afslappet.